Адвокат Светослав Казаков - адвокат по застрахователно право

ЗА МЕН

 

IMG resizedАз съм адвокат Светослав Казаков и съм член на Софийската адвокатска колегия.

Завършил съм Природо-математическата гимназия в гр. Сливен и специалност „Право” в Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Понастоящем живея и работя в гр. София.

В последните години специализирах в областта на застрахователното право като адвокат по застрахователни дела и извънсъдебно уреждане на застрахователни претенции към наши и чужди застрахователи.

Практиката ми е свързана със всички видове застраховки - "Гражданска отговорност" на автомобилистите, "Каско", "Имущество", "Живот", "Карго", "Отговорност на превозвача" и т.н. 

Основните принципи в моята работа са коректното отношение, информираността на клиентите и отговорност към поетите ангажименти. Към всеки отделен казус подхождам с необходимото внимание и разбиране, за да предоставя на всеки клиент компетентно решение. 

Независимо в кой град живеете (в България или в чужбина), може да се обърнете към мен за съдействие, като аз ще направя всичко необходимо, за да получите максимално застрахователно обезщетение. Повечето хора смятат, че не биха могли да се преборят с големи компании като застрахователните. И това може би било вярно, ако се борят сами, но не и ако се обърнат към специалист, който познава същността и тънкостите на материята. Ето защо мога да Ви уверя, на базата на професионалния си опит, че винаги има смисъл да потърсите правата си при неоснователен отказ от страна на застраховател да заплати дължимото Ви застрахователно обезщетение.

Можете да разчитате на мен!